SELAMAT DATANG.....UNTUK PERTANYAAN BERKAITAN TAKAFUL IKHLAS BOLEH TINGGALKAN PESANAN @ HUBUNGI SAYA:ZULHILME@ABGANGAH 016-763 2585 abgangah@hotmail.com

Sabtu, 5 Jun 2010

MAKNA UMUR KEPADA WANITA


Umur hanya angka.Tetapi kepada kebanyakan wanita umur mempunyi makna tersendiri.Ia memberi kesan berkaitan apa yang dilakukan dan dengan siapa dia bergaul.
Ini disahkan melalui kaji selidik di Amerika.Menurut kaji selidik,wanita terlihat paling menarik semasa berumur 31 thn.Umur 27 thn pula dianggap tahap paling tertekan.

>>17 tahun
Tahap usia gemar memberontak.Kebiasaanya pada umur sebegini,ia akan menolak dengan keras jika tidak sesuai dengan keinginanya.

>>27 tahun
Usia yang paling lemah kerana sedang berjuang untuk mendaki karier idaman.Tahap umur ini juga adalah waktunya untuk mendapatkan pasangan hidup dan menjadi wanita yang boleh berdikari.

>>37 tahun
Tahap usia mudah putus asa.contohnya,akibat kesuburan yang semakin menurun sedangkan semakin ramai orang bertanyakan tentang zuriat.

>>42 tahun
Inilah waktunya wanita gemar tampil dengan pakaian menarik.Pada tahap ini,wanita berasa memiliki kepercayaan diri yang tinggi.

>>50 tahun
Tahap umur ni dianggap masa krisis.Didapati ramai yang mengalami waktu sukar seperti perceraian atau suami berpaling kepada wanita lain.

>>72 tahun
Waktu bersenang-lenang.Beribadah,bersantai dan menikmati hidup.sesekali berkebun tanpa memikirkan hal2 rumit.

>>86 tahun
Beribadah adalah keutamaan.Pada umur sebegini berbaring adalah perkara terbaik.

*kaji selidik ini diharap dapat membantu LELAKI untuk lebih mengenali siapa itu WANITA
P/S:petikan dari nurani lelaki.khamis 5 ogos.2010

0 comments:

Catat Ulasan